Et stærkt hold af erfarne mekanikere

75 82 81 00

Siden 1968

Elektronisk servicebog

3 års garanti på reservedele

Hos os bibeholder din bil fabriksgarantien

Professionelt autoværksted

Pausgaard Autoteknik er dit lokale autoværksted centralt beliggende i Vejle. Vi har over 40 års erfaring inden for branchen, og vores dygtige mekanikere står klar til at yde den bedste service til dig og din bil.

Vi tilbyder professionel udførelse af serviceeftersyn, reparationer og vedligeholdelse på alle bilmærker. Vi har erfaring med både nye og brugte biler, og tilbyder service på alt lige fra gamle veteranbiler til nye biler på markedet.

Hos Pausgaard Autoteknik kan du forvente en professionel service og reparation af din bil.

Vi servicerer alle biler, uanset mærke og årgang. Kontakt os og få et tilbud på service og reparation af din bil.

Åbningstider

Mandag – torsdag 08.00 – 16.30
Fredag 08.00 – 13.30
Lørdag & søndag Lukket

Find os i hjertet af Vejle

Flegmade 11M, st., 7100 Vejle

Lejebil – Gratis lånebil ved skade

Vi har kunden i centrum

Hos Pausgaard Autoteknik interesserer vi os for den enkelte kunde, og vi lægger stor vægt på personlig kundekontakt. Vi har gennem årene opbygget en stor og trofast kundeskare, og vi byder også gerne nye kunder velkommen på værkstedet.

Den nyeste teknologi

Vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder den bedste service, og vi investerer derfor løbende i nyt teknologiudstyr til vores værksted. Det betyder, at vi kan servicere og reparere helt nyt biler for vores kunder.

På det seneste har vi blandt andet investeret i det nyeste teknologiudstyr inden for supercars, hybridbiler og elbiler. Vi har også indkøbt udstyr til præcis udmåling af hhv. undervogn/karosseri samt hjul og hjuloptimering.